Stories That Teach Life Lessons

Hoe u kunt leren bloemen schilderijen – De beste manier om te beginnen is botanische kunst

4

Wil je beginnen met het bloemen schilderijen

Als je een bloemen schilderijen bent die over het algemeen gefrustreerd en teleurgesteld is door je plaatselijke voltooide schilderij, dan heb je back to basics nodig en leer je tips voor het tekenen.

Misschien heb je al fijne sbloemen schilderijen, maar als je geen idee hebt van de basisprincipes van exacte observatie en hoe je een aanvraagformulier kunt opbouwen door middel van tonale waarde, verspil je kostbare tijd – en waarschijnlijk ook talent.

Hoe u kunt leren bloemen schilderijen – De beste manier om te beginnen is botanische kunst

Leer met succes bloemen schilderijen door de dingen te doen die ik deed. Leer tekenen. Organische kunst is de beste manier die ik me realiseer om je te leren hoe je een bekwame en exacte lade kunt krijgen.

Ik hou van botanisch kunstwerk. Ik geef botanische lessen en workshops, en verkoop deze bloemenprints over de hele wereld, voordat ik een loodgieter van bloemen werd, leerde ik eerst hoe ik deze mensen moest tekenen.

De vaardigheid van exact tekenen is essentieel voor organische kunst, een magische en steeds populairdere kunstvorm die ik graag lesgeef. Botanische kunst biedt haar oorsprong in technologische illustratie, die tot doel zou hebben kennis bij te brengen.

Voordat de fotografie werd gemaakt, was de botanische illustrator de lens van de digitale camera en legde hij de natuurlijke wereld vast in al zijn verbazingwekkende schoonheid en complexiteit.

De basisprincipes voor het creëren van een geloofwaardig 3D-beeld op een TWEEDE oppervlak zijn precies hetzelfde met betrekking tot zowel schilderen als schetsen. Voor mij is het enige verschil precies wat je in je hand houdt – een kwast of misschien een potlood.bloemen schilderijen

Tekenen en tekenen zijn als lopen en opereren: de ene vaardigheid volgt normaal gesproken de andere. Per slot van rekening heeft een persoon leren lopen voordat jij besluit te kunnen rennen, nietwaar? Leer eerst tekenen en ga dan verder met schilderen.

En als je misschien de vaardigheden van kunstwerken onder de knie hebt, ga dan, als je dat wilt, verder naar een meer benaderend, veel impressionistischer, meer abstract ontwerp.

Ik denk dat alle bloemen schilderijen in staat zullen zijn om vakkundig en precies te tekenen – als het moet. Of ze ervoor kiezen of niet, is een andere kwestie. Dit is natuurlijk een puur individuele mening, maar ter bescherming wil ik graag dat u mij persoonlijk een groot schilder noemt die niet kon tekenen.